Désirée

Heel mijn leven ben ik al geïnteresseerd in hoe mensen hun leven leven.

• Wat inspireert je? Waar haal je kracht vandaan? Wat overkomt je? Hoe kun je invloed uitoefenen op wat je overkomt?
• Welke zin geef je aan het leven? Is er een “de zin” van het leven? Wat is waar?
• Hoe ga je om met teleurstellingen? Met ziekte? Met verdriet? Met rouw? Met geluk?

Het zijn vragen die ik mezelf stel en ik ben nieuwsgierig naar hoe anderen daarmee bezig zijn.

Ik heb lang geworsteld met mijn gezondheid en me verbaasd hoe ik met mijn innerlijke kracht en steun van anderen mezelf gaande wist te houden, weer op te staan als het niet ging. Hierdoor heb ik ondervonden wat voor mij belangrijk is, wat ik kan laten liggen en waar ik voor wil gaan. Door het leven te leven ben ik gevormd.

Die kracht zit in ieder mens. Met warmte en liefde kan ik ook jou begeleiden een weg in het leven te vinden en die te begaan met al het vermogen en onvermogen dat je hebt.

De weg gaan die je goed doet. Ieder mens op eigen wijze.

In mijn opleidingen kun je mijn interesse in mensen en wat hen beweegt terugvinden. De HBO-J (jeugdwelzijnswerk) en de opleiding tot Professioneel Coach aan de Academie voor Psychodynamica heb ik afgerond. Daarnaast volg ik al meer dan 10 jaar cursussen Filosofie, heb ik een training palliatieve terminale zorg gevolgd en ben zorgmedewerker in een Hospice.

Ik heb gewerkt als pedagogisch medewerkster op de kinderafdeling van een ziekenhuis waar ik in nauwe samenwerking met artsen en verplegend personeel kinderen en ouders begeleidde. Nu werk ik met plezier als professioneel coach in mijn eigen praktijk. 

Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen dochters.